Laster Hendelser

« All Hendelser

Mini-utstilling med bilder av Lisa Aisato på Artgate Jessheim

oktober 17 @ 11:00 - oktober 31 @ 15:00

Mini-utstilling med bilder av Lisa Aisato

Artgate Jessheim er stolte av å presentere en mini-utstilling med bilder av Lisa Aisato.

På grunn av Covid-19 og smittevernhensyn har vi valgt å ikke arrangere vernissage. Kunstneren vil IKKE være til stede på denne utstillingen.

Lisa Aisato (født 1981) arbeider som illustratør, bildebokforfatter og billedkunstner. Aisato debuterte som forfatter i 2008 og mange kjenner henne fra bøker som den nylig utgitte «Solvokteren» eller fra «Snøsøsteren», «Til de voksne», «Til ungdommen», «Jenta som ville redde bøkene», «Snart sover du – Et års god natt» eller «Odd er et egg». Aisato var også fast illustratør for Dagbladet Magasinet fra 2009 til 2020. Aisato har et særegent formspråk som ofte er krydret med en tøff strek og en lun humor. Hun er utdannet ved Einar Granum Kunstskole og Strykejernet Kunstskole og i 2015 kåret Morgenbladet henne til en av Norges ti beste forfattere under 35 år.

Vi inviterer alle til å komme innom og oppdage Lisa Aisatos magiske univers. Noen av bildene vi stiller ut er illustrasjoner fra bøkene hennes, mens andre er sjarmerende og humoristiske bilder som folk kan kjenner seg igjen i. Her finnes det bilder som passer til både de yngste, til eldre mennesker med et glimt i øyet og de midt imellom!

Utstillingen varer til og med 31. oktober.

Denne utstillingen vises parallelt i våre gallerier på Jessheim og på Bekkestua. Deretter vil utstillingene vises i Artgates gallerier i Drammen og på Lillestrøm fra 7 – 21. november og deretter i Artgates gallerier i Sandvika og Nedre Vollgate i Oslo sentrum fra 28. november til 12. desember.

Velkommen!

Artgate Jessheim

Detaljer

Start:
oktober 17 @ 11:00
Slutt:
oktober 31 @ 15:00
Hendelse Kategori:

Sted

Galleri Artgate Jessheim
Gotaasalleen 9-11
Jessheim, 2050 Norge
+ Google Map
Telefon:
404 21 949
Hjemmeside:
www.artgate.no

Arrangør

Artgate
Telefon:
+ 47 930 29 531
Epost:
post@artgate.no
Hjemmeside:
www.artgate.no

Kommentarer er lukket for denne posten

close