Laster Hendelser

← Tilbake til Hendelser

Galleri Artgate Sinsen

+ Google Map
Trondheimsveien 176
Oslo, 0570 Norge
404 21 945 www.artgate.no

Galleri Artgate SInsen

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Motta vårt månedlige nyhetsbrev med invitasjon til utstillinger og våre supertilbud.

Åpningstider:

Man-Fre: 11-17

Tor: 11-18

Lør: 11-15

Velkommen til galleri Artgate på Sinsen. Du finner oss i Trondheimsveien med nærmeste trikkestopp “Rosenhoff”.  Vi kan hjelpe deg med innramming og ny kunst til ditt hjem.

Innramming på Sinsen

Artgate eies av Mester Rammer og er dyktige på innramming. Vi importerer egne rammeprofiler og har et stort utvalg profiler å velge mellom. Kom til oss og vår dyktige medarbeidere tar i mot deg. Vi hjelper deg med valg av innramming og hvike rammeprofiler som passer til deg og dine bilder.  Vi tilbyr ulike typer glass, bruker syrefri passepartout, lager alt på mål og har rask levering.

 

Kjøp kunst på Sinsen

Du vil til enhver tid finne et godt utvalg kunst tilgjengelig i våre lokaler. Flere ganger årlig presenterer galleri Artgate Sinsen en eller flere hovedutstillere som får vist fram sin kunst i en større andel av lokalet. All kunst som er i vårt galleri er ferdig innrammet og til salgs, klar for dine vegger.

 

Parkering

Nærmeste parkeringsplass ligger i Mailundveien 23, 0570 Oslo, rett ved siden av Lilleborg sykehjem.  Det er også gateparkering mot avgift i boligområde på tvers av gaten for avdelingen.

 

Velkommen til oss.

sinsen_2_nov_2014

Artgate Sinsen

  • Ingen resultater funnet.

Hendelser listenavigering

close